Van den Berg Tegels & Badkamers voor iedere bedrijfsruimte

Datum: dinsdag 01 oktober 2019

Op industrieterrein Witte Paal in Schagen vindt u Van den Berg Tegels & Badkamers. In de ruim 1000m² grote showroom worden tal van ingerichte badkamers, diverse stijlen tegels en een breed assortiment sanitair gepresenteerd. “Naast particulieren weten bedrijven ons ook steeds vaker te vinden”, laat eigenaar Paul van den Berg weten.

Een goede tegel kan de juiste look & feel geven aan een ruimte. Particulieren waren al overtuigd, maar inmiddels zien ondernemers ook de voordelen van tegels. “Het belangrijkste voordeel voor de zakelijke markt is dat tegels slijtvast en duurzaam zijn. Vlekken, water, hitte, belasting… de meeste exemplaren zijn hier prima tegen bestendig. Daarnaast zijn tegels in allerlei soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Een tandarts gaat liever voor een witte versie, terwijl een hovenier wellicht voor een houtlook tegel kiest.” De mogelijkheden zijn eindeloos. De showroom in Schagen geeft een goed beeld hiervan.

Professioneel sanitair

Naast een grote diversiteit aan tegels, heeft Van den Berg Tegels & Badkamers een breed assortiment aan professioneel sanitair. “In de horeca en bij de meeste bedrijven en winkels kun je als gast of klant gebruik maken van het toilet. Oude en afgedankte sanitair kan een negatieve indruk achterlaten bij deze gast of klant, met als gevolg dat deze naar de concurrent gaat.” Goed sanitair is dus van belang in de zakelijke markt. “In onze showroom staan tal van toiletten, douche-wc’s, stoomcabines en badkamermeubels. Maar wij zijn ons ervan bewust dat de wensen en eisen van bedrijven anders zijn dan die van particulieren. Daarom nodigen wij de ondernemer graag aan tafel uit, zodat we een advies en offerte op maat kunnen maken.”

Ontwerp en installatie

De badkamerspecialist tekent met een hightech 3D-programma. “Zo kunnen wij de huidige sanitaire ruimte van het bedrijf met de nieuwe tegels presenteren of de nieuwe indeling tonen. Dit geeft een realistisch beeld van de werkelijkheid en op die manier kan de klant een goede keuze maken.”

Naast het leveren van tegels en sanitair, kan Van den Berg Tegels & Badkamers ook de plaatsing en installatie leveren. “Wij werken samen met een vast team van vakkundige en lokale monteurs, installateurs, tegelzetters en klusbedrijven. Op die manier wordt de ondernemer volledig ontzorgt en kan hij zich blijven richten op zijn bedrijf, terwijl wij ons kunstje doen!”

Meer informatie www.vdbergbadkamers.nl.

Nog meer Algemeen nieuws

Paasveepuzzel 2020

Ook dit jaar staat er in de Paasvee-uitgave van Agribusiness Magazine een puzzel. Het oplossen ervan is goed te doen. Streep de onderstaande woorden u


Algemeen 23-03-2020

Voorbereidingen Paasvee tentoonstellingen in volle gang

De “Vereniging tot het houden van Jaarlijksche Paaschtentoonstellingen van Vee te Schagen” is alweer gestart met de voorbereidingen van het organ


Algemeen 21-02-2020

Kerstpuzzel 2019

Kerstpuzzel Ook in deze uitgave uiteraard plek voor de agrarische Kerstpuzzel. De puzzel kun je met een beetje boerenverstand gemakkelijk oplossen.


Algemeen 04-12-2019

Prins Paljas 1/3 gaat Meerkoetelaars voor dit carnavalsjaar

In een vrijwel uitverkocht café Bij de Buren in Wieringerwerf is zaterdag 9 november de nieuwe Prins der Meerkoetelaars aan het publiek voorgesteld.


Algemeen 14-11-2019