Ooyenbargh Interieurhoeve

OOYENBARGH INTERIEURHOEVE BIEDT VIER VERDIEPINGEN ‘MAATWERK’-MEUBELS
U bent goed geïnformeerd als u op pad gaat om meubels te kopen en zeker op zoek naar iets bijzonders. Herkent u zichzelf hierin? Dan bent u bij Ooyenbargh aan het juiste adres, want hier vindt u vier verdiepingen met onderscheidende meubels in het sfeervolle decor van een historische Noordhollandse stolpboerderij.

Variatie in stijlen en prijzen
Zeker 50 leveranciers van over de gehele wereld zorgen voor een grote variatie in stijlen en prijzen.
Ooyenbargh let bij de keuze van haar leveranciers op vergaande ‘maatwerk’-mogelijkheden, kwaliteit en service. Zo treft u stijlvolle en trendy meubels in alle prijsklassen aan in onze gezellige interieurhoeve in Burgerbrug.

Grote collectie
Bij interieurboerderij de Ooyenbargh kunt u kiezen uit een collectie zit-en hoekbanken, kasten, eet- en salontafels, dressoirs en bureaus. Het is een weldaad om zalig te verdwalen tussen de sfeervolle boerderijzalen. Er wordt nog ouderwets de tijd genomen en u kunt in alle rust ongedwongen rondkijken. In alle rust een meubelstuk op u in laten werken en u een voorstelling maken hoe dat staat in uw interieur.

Maatwerk en service
Ongetwijfeld heeft u uw eigen idee├źn over hoe uw ideale meubelstuk eruit moet zien. Maar op uw zoektocht langs meubelboulevards heeft u dat nog niet gevonden. Ooyenbargh Interieurhoeve werkt al jaren volgens het principe dat uw idee centraal staat. Zo komt het voor dat een klant een tafelblad van de ene leverancier fantastisch vindt, maar in een andere maat en kleur, gecombineerd met tafelpoten van een andere leverancier. Dat kan bij Ooyenbargh allemaal!

CONTACT
Grote Sloot 137
1754 JD Burgerbrug

Tel. 0224-561259
info@ooyenbargh.com
www.ooyenbargh.com