De Metselaar

OVER DE METSELAAR:
Bent u op zoek naar een metselaar voor uw metselwerk, voegwerk, lijmwerk of steigerwerk? Dan bent u bij “De Metselaar” aan het juiste adres!
Karakteristiek metselwerkHeeft u een speciale wens op het gebied van metselwerk? Ook dan bent u hier aan het juiste adres. Van standaard metselwerk tot speciaal siermetselwerk, Voor zowel complexe, langlopende als ook praktische korte klussen. Kwalitatief hoogwaardig metselwerk, waarbij wordt meegedacht, zowel voor als tijdens de uitvoering van een project. Kortom voor alle denkbare vormen van metselwerken kunt u bij “De Metselaar” terecht.
Steigermateriaal
Bij De metselaar kunt u tegen een schappelijke prijs ook steigermateriaal huren.Steigermateriaal bestaande uit klapschragen, maar ook steigerplanken, degelijke stalen steigerbuizen, klemmen en toebehoren. Heeft u een klus op flinke hoogte uit te voeren zoals dakpannen leggen, dakbetimmering of schilderwerk, tob dan niet met een ladder maar laat door ons een goede en veilige steiger plaatsen.
VCA
Voor kwaliteit beschikt Willem Wijnker “De Metselaar” over het hoog gewaardeerde certificaat VCA**. Dit staat voor Veiligheids Checklist Aannemers. Organisaties die VCA gecertificeerd zijn laten zien dat ze serieus werk maken van ’veiligheid, gezondheid en milieu’. Het VCA certificaat is een bevestiging dat het bedrijf de werkzaamheden waarvoor het gecertificeerd is, veilig kan en ook zal uitvoeren.

CONTACT:
Willem Wijnker
Tolkerdijk 15
1742 HB Schagen
tel. 0224 551905
info@demetselaar.com
www.demetselaar.com