Niets is te gek bij de Goudvis

Datum: vrijdag 18 oktober 2019

Wat begon als viskraam, De Gezonde Apotheek, is in de loop van de jaren door familie Poland uitgebouwd tot een groot in- en outdoor speelparadijs. Jong en oud kunnen hier het hele jaar door genieten. Men betaalt 1 prijs voor het spelen in zowel de buitenspeeltuin als in het indoor speelparadijs. Met de mooie stempel van Jopie de Goudvis op de hand, welke geldt als entreebewijs, is het ook nog mogelijk om tussentijds het park even te verlaten en later op de dag weer terug te komen.

 
Een sprong op de trampoline, een wedstrijdje op de skelters, samen schommelen op de grote familieschommel, een rondje in de helikopters (monorail) of springen op de grootste airtrampoline van Europa, niets is te gek! Bij een bezoek aan de Goudvis kunt u bij slecht weer een plekje zoeken binnen in één van de drie hallen van het indoor speelparadijs, of heerlijk in de zon aan één van de vele picknickbanken die in de speeltuin staan. Tevens bied de Goudvis de mogelijkheid tot het huren van een blokhut voor een dag. Een blokhut is uitgerust met picknicktafel, een tuintafel en 6 losse stoelen om bijvoorbeeld de verjaardag van opa te vieren of om een eigen plekje te hebben in de buitenspeeltuin. Er is van alles mogelijk! Ook is er al menig kinderfeestje gevierd bij de Goudvis. Dit jaar waren dat er al meer dan 470. Bij aankomst staat de naam van de jarige vermeld op het welkomstbord. In het speelparadijs staat een gereserveerde tafel klaar die de gehele dag gereserveerd blijft voor de jarige! Beleef het kinderfeestje met alle voordelen; alles wordt voor u geregeld, u wordt ontvangen door een enthousiast team. Terwijl u achterover leunt, rennen en vliegen de kinderen alle kanten op, ze komen even tot rust met een bekertje limonade of een patatje en aan het eind van de dag gaan de kinderen met een snoepzakje tevreden, maar voldaan, naar huis en ruimen wij de rommel op. Als je jarig bent, krijg je cadeaus dus ook bij De Goudvis doen we daar aan mee! De jarige mag aan het eind van het feest een cadeautje uitzoeken en als klap op de vuurpijl krijgt de jarige óók nog eens een vrijkaartje mee om nog een keer te komen spelen.

 
En wie is er vroeger vanuit de Kop van Noord- Holland niet op schoolreisje geweest bij de Goudvis? Kon er vroeger door de leerlingen nog gezwommen worden in het grote binnenzwembad, nu klimmen en klauteren de kinderen er lustig op los in de vele klimstructuren. Ook mag de Wipe Out Sweeper niet vergeten worden! Na het spelen in één van de vijf ballenbakken, de rodelbaan, indoor en outdoor trampolines en de waterfietsen, belanden de kinderen uitgeput in de bus met een heerlijk ijsje. Bent u aan het eind van de dag toe aan een versnapering? Dan kunt u wat lekkers bestellen in het speelparadijs of u sluit de dag af met een diner in het à la carte restaurant vooraan het terrein. Ook een dagje aan het strand begint en eindigt bij De Goudvis. Vanaf het grote parkeerterrein kunt u lopend naar het strand en als u daar de hele dag heeft doorgebracht, kunt u deze afsluiten met patat, een portie overheerlijke kibbeling, een lekker soft-ijsje of milkshake bij de snackbar om af te koelen. In de zomermaanden kunt u elke maandag van 8.00 tot 16.00 uur bij ons op het parkeerterrein genieten van de kofferbakmarkt. Lekker struinen tussen de vele kraampjes en auto’s met mooie spulletjes. In de wintermaanden verschuift de kofferbakmarkt naar de zondag. En is de markt van 10:00 tot 16:00 uur. De Goudvis is met zo’n 35 werknemers een gezellig, collegiaal bedrijf waar men veel kan leren en plezierig werkt binnen een fantastisch team.

Nog meer Algemeen nieuws

Paasveepuzzel 2020

Ook dit jaar staat er in de Paasvee-uitgave van Agribusiness Magazine een puzzel. Het oplossen ervan is goed te doen. Streep de onderstaande woorden u


Algemeen 23-03-2020

Voorbereidingen Paasvee tentoonstellingen in volle gang

De “Vereniging tot het houden van Jaarlijksche Paaschtentoonstellingen van Vee te Schagen” is alweer gestart met de voorbereidingen van het organ


Algemeen 21-02-2020

Kerstpuzzel 2019

Kerstpuzzel Ook in deze uitgave uiteraard plek voor de agrarische Kerstpuzzel. De puzzel kun je met een beetje boerenverstand gemakkelijk oplossen.


Algemeen 04-12-2019

Prins Paljas 1/3 gaat Meerkoetelaars voor dit carnavalsjaar

In een vrijwel uitverkocht café Bij de Buren in Wieringerwerf is zaterdag 9 november de nieuwe Prins der Meerkoetelaars aan het publiek voorgesteld.


Algemeen 14-11-2019