Leuke vriendschappen, ontmoeting met fijne mensen

Datum: dinsdag 01 oktober 2019

De eerste week van oktober is de Week tegen Eenzaamheid. In dat kader organiseren de gemeente en verschillende lokale organisaties een matchmarkt. Op donderdag 3 oktober 13.30 tot 15.30 uur in de huisartsenpost aan de Grotewallerweg 1 in Schagen.

 
Voor inwoners die zich niet langer alleen willen voelen. Die graag nieuwe mensen willen ontmoeten. Het vervelend vinden om steeds alleen op stap te gaan. Voor hen is de matchmarkt bedoelt. Match is Engels voor ‘bij elkaar passen’. Op deze markt kunnen mensen aansluiten bij anderen met dezelfde interesses. Bijvoorbeeld om samen naar het theater te gaan, samen te eten, koken, wandelen, fietsen of gezellig naar de bioscoop. Met z’n tweeën of in groepsverband, dat is een keuze die de mensen zelf maken met elkaar. Wie zichzelf een leuke vriendschap gunt, is welkom om vooral langs te komen op de matchmarkt.

 
Op de markt staan tafeltjes met daarop aanduidingen van de eigen interesse. Aan deze tafel kunnen bezoekers met anderen in gesprek gaan en misschien afspraken maken voor een leuke activiteit. Iedereen wordt ontvangen met gratis koffie en thee, aanmelding is niet nodig. Onder de eerste matches wordt een leuke verrassing verloot! Deze middag wordt geopend door wethouder Sigge van der Veek. Het wordt georganiseerd in het kader van de Week tegen Eenzaamheid.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Ans Heijne, tel.: (0224) 210 631 / 06 23 22 66 18

Nog meer Algemeen nieuws

Paasveepuzzel 2020

Ook dit jaar staat er in de Paasvee-uitgave van Agribusiness Magazine een puzzel. Het oplossen ervan is goed te doen. Streep de onderstaande woorden u


Algemeen 23-03-2020

Voorbereidingen Paasvee tentoonstellingen in volle gang

De “Vereniging tot het houden van Jaarlijksche Paaschtentoonstellingen van Vee te Schagen” is alweer gestart met de voorbereidingen van het organ


Algemeen 21-02-2020

Kerstpuzzel 2019

Kerstpuzzel Ook in deze uitgave uiteraard plek voor de agrarische Kerstpuzzel. De puzzel kun je met een beetje boerenverstand gemakkelijk oplossen.


Algemeen 04-12-2019

Prins Paljas 1/3 gaat Meerkoetelaars voor dit carnavalsjaar

In een vrijwel uitverkocht café Bij de Buren in Wieringerwerf is zaterdag 9 november de nieuwe Prins der Meerkoetelaars aan het publiek voorgesteld.


Algemeen 14-11-2019