FENDTastic demo Tour Noord Holland 2018

Datum: maandag 17 september 2018

“Onder prachtige weersomstandigheden heeft J. van der Sluis BV in samenwerking met Obdam BV en de Mechan Groep BV donderdag 13 september de FENDTastic Tour 2018 mogen demonstreren aan zijn klanten en wellicht potentiële klanten.
Op het 18 ha. grote demo terrein van de Familie Smit aan de Molenweg te Slootdorp stond een mooie dikke derde snede gras.
Alle Fendt tractoren en machine’s konden op die manier hun kunnen tonen, van maaien naar schudden en van harken tot oogsten.
Dit oogsten gebeurde met twee types ronde balenpersen, opraapwagens en een hakselaar.
Bovenop “de kuil” verdeelde de Fendt 1050 het gras en reed de kuil aan.

Op het demo terrein stond tevens een oldtimer Fendt 626 uit 1984 (260 pk mét elektronische hefinrichting etc.!) een Fendt Rogator zelfrijdende veldspuit en een Fendt MT rupstrekker.
Na alle demonstraties op het land en op de kuil bleef het op deze prachtige nazomeravond nog langs gezellig bij de Familie Smit.
Onder het genot van een biertje en een hamburger rondom de vuurkorf werdt er nog lang nagepraat over de mooie Full line tractoren en machines van Fendt.
Het was een FENDTastiche dag met schitterend weer, een top lokatie met een mooie snede gras en een goede belangstelling!”

 

 

 

Nog meer Agribusiness nieuws

Divers programma aan lezingen en workshops op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs

Leeuwarden- De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs staat van woensdag 12 t/m zaterdag 15 december volledig in het teken van het delen van kennis,


Agribusiness 03-12-2018

Tuinmachineservice Mart Boukes viert feest!

Dertig jaar geleden besloot Mart Boukes zijn eigen onderneming in tuinmachines te starten. Doordat zijn oude werkgever Cavo Latuco (nu Welkoop/AgriFir


Agribusiness 14-06-2018

Voorbeschouwing 125-jarig jubileum Paasvee

Wie aan Paasvee Schagen denkt, denkt aan de dikbillen, stalletjesmarkt, kleindierenshow, landbouw- en mechanisatiebeurs en gezelligheid.


Agribusiness 22-03-2018

Bakker Westwoud: een tulpenbroeierij dat staat als een huis

“Als kleine jongen had ik de droom automonteur te worden. Ik was altijd aan brommers aan het sleutelen en vond de techniek prachtig. D


Agribusiness 22-03-2018