Benefietdag voor Kees Lubert op zaterdag 9 juni.

Datum: vrijdag 18 mei 2018

Zaterdag 9 juni is er een benefietdag voor Kees Lubert, voormalig docent van de Nobelschool en het Regius College. De benefietdag wordt georganiseerd door de Stichting Klaar voor Kees in samenwerking met het Regius College en vindt plaats op de locatie Emmalaan.
Kees Lubert heeft Alzheimer. Tijdens deze dag wordt geld ingezameld om het financieel mogelijk te maken dat Kees Lubert kan blijven wonen op Jonkers Hoeve in Hoogwoud.
De Stichting is op zoek naar waardevolle voorwerpen zoals collector-items en kunstvoorwerpen die kunnen worden geveild voor dit goede doel. Vooral oud-collega’s en oud-leerlingen worden opgeroepen om deze dag bij te wonen en voorwerpen in te leveren.
Zo krijgt deze dag ook het karakter van een reünie. Er is een tentoonstelling van oude schoolfoto’s van vooral de Nobelschool. Gerard Hille, oud-directeur van de Nobelschool zal de dag muzikaal opluisteren met accordeonmuziek.

Mensen die waardevolle voorwerpen beschikbaar willen stellen voor deze veiling kunnen zich melden bij Rea Lubert, per email naar realubert@quicknet.nl of brengen naar de Essenlaan 3 in Schagen. Ook mensen die een bijdrage willen leveren aan het welslagen van deze dag kunnen zich melden bij Rea Lubert.

De benefietdag begint om 11.00 uur en eindigt om 16.00 uur

Nog meer Algemeen nieuws

Paasveepuzzel 2020

Ook dit jaar staat er in de Paasvee-uitgave van Agribusiness Magazine een puzzel. Het oplossen ervan is goed te doen. Streep de onderstaande woorden u


Algemeen 23-03-2020

Voorbereidingen Paasvee tentoonstellingen in volle gang

De “Vereniging tot het houden van Jaarlijksche Paaschtentoonstellingen van Vee te Schagen” is alweer gestart met de voorbereidingen van het organ


Algemeen 21-02-2020

Kerstpuzzel 2019

Kerstpuzzel Ook in deze uitgave uiteraard plek voor de agrarische Kerstpuzzel. De puzzel kun je met een beetje boerenverstand gemakkelijk oplossen.


Algemeen 04-12-2019

Prins Paljas 1/3 gaat Meerkoetelaars voor dit carnavalsjaar

In een vrijwel uitverkocht café Bij de Buren in Wieringerwerf is zaterdag 9 november de nieuwe Prins der Meerkoetelaars aan het publiek voorgesteld.


Algemeen 14-11-2019