Benefietdag voor Kees Lubert op zaterdag 9 juni.

Datum: vrijdag 18 mei 2018

Zaterdag 9 juni is er een benefietdag voor Kees Lubert, voormalig docent van de Nobelschool en het Regius College. De benefietdag wordt georganiseerd door de Stichting Klaar voor Kees in samenwerking met het Regius College en vindt plaats op de locatie Emmalaan.
Kees Lubert heeft Alzheimer. Tijdens deze dag wordt geld ingezameld om het financieel mogelijk te maken dat Kees Lubert kan blijven wonen op Jonkers Hoeve in Hoogwoud.
De Stichting is op zoek naar waardevolle voorwerpen zoals collector-items en kunstvoorwerpen die kunnen worden geveild voor dit goede doel. Vooral oud-collega’s en oud-leerlingen worden opgeroepen om deze dag bij te wonen en voorwerpen in te leveren.
Zo krijgt deze dag ook het karakter van een reünie. Er is een tentoonstelling van oude schoolfoto’s van vooral de Nobelschool. Gerard Hille, oud-directeur van de Nobelschool zal de dag muzikaal opluisteren met accordeonmuziek.

Mensen die waardevolle voorwerpen beschikbaar willen stellen voor deze veiling kunnen zich melden bij Rea Lubert, per email naar realubert@quicknet.nl of brengen naar de Essenlaan 3 in Schagen. Ook mensen die een bijdrage willen leveren aan het welslagen van deze dag kunnen zich melden bij Rea Lubert.

De benefietdag begint om 11.00 uur en eindigt om 16.00 uur

Nog meer Algemeen nieuws

Eyecare Brilservice Deutekom, alleen het beste voor uw ogen

“Bij Eyecare geloven we dat een optiekwinkel meer is dan alleen brillen en contactlenzen. Het gaat vooral om “Oog-zorg” en dat is onze passie


Algemeen 18-10-2019

Hoe dementievriendelijk zijn we eigenlijk?

Er is steeds meer aandacht voor dementie en dat is niet voor niets. De komende jaren zal het aantal mensen met dementie in Nederland verdubbelen. E


Algemeen 18-10-2019

Niets is te gek bij de Goudvis

Wat begon als viskraam, De Gezonde Apotheek, is in de loop van de jaren door familie Poland uitgebouwd tot een groot in- en outdoor speelparadijs.


Algemeen 18-10-2019

Samen staan we sterk!

Als je aan het verbouwen bent, zoals wij de laatste maanden, dan merk wat een prachtige bedrijven wij in Schagen hebben. Klantvriendelijkheid en be


Algemeen 18-10-2019