Benefietdag voor Kees Lubert op zaterdag 9 juni.

Datum: vrijdag 18 mei 2018

Zaterdag 9 juni is er een benefietdag voor Kees Lubert, voormalig docent van de Nobelschool en het Regius College. De benefietdag wordt georganiseerd door de Stichting Klaar voor Kees in samenwerking met het Regius College en vindt plaats op de locatie Emmalaan.
Kees Lubert heeft Alzheimer. Tijdens deze dag wordt geld ingezameld om het financieel mogelijk te maken dat Kees Lubert kan blijven wonen op Jonkers Hoeve in Hoogwoud.
De Stichting is op zoek naar waardevolle voorwerpen zoals collector-items en kunstvoorwerpen die kunnen worden geveild voor dit goede doel. Vooral oud-collega’s en oud-leerlingen worden opgeroepen om deze dag bij te wonen en voorwerpen in te leveren.
Zo krijgt deze dag ook het karakter van een reünie. Er is een tentoonstelling van oude schoolfoto’s van vooral de Nobelschool. Gerard Hille, oud-directeur van de Nobelschool zal de dag muzikaal opluisteren met accordeonmuziek.

Mensen die waardevolle voorwerpen beschikbaar willen stellen voor deze veiling kunnen zich melden bij Rea Lubert, per email naar realubert@quicknet.nl of brengen naar de Essenlaan 3 in Schagen. Ook mensen die een bijdrage willen leveren aan het welslagen van deze dag kunnen zich melden bij Rea Lubert.

De benefietdag begint om 11.00 uur en eindigt om 16.00 uur

Nog meer Algemeen nieuws

22e editie Noord-Nederlandse Landbouwbeurs vol vernieuwingen een groot succes!

Leeuwarden – Voor al je vragen en dilemma’s ‘eerst maar naar de Landbouwbeurs’. Dat was de boodschap welke centraal stond tijdens de N


Algemeen 17-12-2018

KERSTPUZZEL

Kerst. Een paar dagen vrij, quality time met familie en vrienden. “Goh, is het al zo laat, ik moet toch echt gaan”. Al een paar dagen naalden o


Algemeen 03-12-2018

Divers programma aan lezingen en workshops op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs

Leeuwarden- De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs staat van woensdag 12 t/m zaterdag 15 december volledig in het teken van het delen van kennis,


Algemeen 03-12-2018

Carnavalsvereniging Meerkoetelaars luidt Carnavalsseizoen ludiek in.

Middenmeer- Nietsvermoedende forenzen wrijven hun ogen uit als ze op de A7 tussen Middenmeer en Wieringerwerf met 130 kilometer per uur langsrazen.


Algemeen 23-11-2018