Welkom op de 69e mechanisatietentoonstelling

Datum: zondag 02 december 2018

Ruim 95 standhouders zullen u als bezoeker hun producten, activiteiten, diensten en noviteiten laten zien. Zeker in een tijd waarin elke investering rendabel moet zijn is het belangrijk een goede inschatting te maken welke mogelijkheden voor uw business belangrijk zijn. In de Haarlemmermeer Expo hal, met een oppervlakte  van  10.000 m2,  tonen wij u alle nieuwe ontwikkelingen betreffende de bloemen-, bollen- en vaste plantensector. Ook voor de Akkerbouw is deze beurs interessant.  Daarnaast zijn ook alle sector gerelateerde dienstverleningen  en toeleveringen van de partij.

Kortom, u heeft genoeg keuze om standhouders te bezoeken die bestaande of nieuwe producten, precies gericht op uw situatie, aan u willen tonen. Deze standhouders zijn desgewenst  graag bereid  u een passende offerte of investeringsplan aan te bieden.

Deze beurs is ook een beurs waar u uw collega’s (vakgenoten) kunt ontmoeten, of gezamenlijk  de producten kunt bewonderen. Gezelligheid staat in een hoog vaandel.

Dit jaar zijn er ook weer andere activiteiten, een aantal gerenommeerde Tulpenkwekers showen hun producten. Door middel van vooraanmelding is het mogelijk om een “punt” te halen voor uw spuitlicentie.

Ook dit jaar kunt u met de diverse merken trekkers zelf proefrijden onder begeleiding van de betreffende dealer.              

Kijkt u ook eens onze website www.smtb.nl waar u naast allerlei beursinfo ook rechtstreeks naar de websites van de standhouders kunt doorlinken.

Wij wensen u een heel plezierige en informatieve beurs.

Nog meer Agribusiness nieuws

BloemrijkSchagen

De 4e editie van de “tulpenpluktuin” BloemrijkSchagen komt eraan! In het weekend van 26 en 27 j


Agribusiness 11-01-2019

Geslaagde Open Dag Gebroeders van Oers

Zaterdag 15 december 2018 was het zover. De deuren van Teelt- en Kwekerijbedrijf Gebr. Van Oers gingen wijd open voor alle belangstellen


Agribusiness 04-01-2019

Wering is de beste bestrijding!

Wilco van Nieuwenhuijzen: “Als plaagdierenbeheerser beheers ik o.a. ratten- en muizenpopulaties, bestrijden lu


Agribusiness 18-12-2018

Boer en Bedrijf – Zorgboerderij Dijkgatshoeve

Ingesloten tussen  Robbenoord-. en Dijkgatbos, in het uiterst noordelijke puntje van Noord H


Agribusiness 18-12-2018