Altijd op de hoogte van het nieuws uit de regio

Zangeres uit Barcelona komt optreden in regio

0

Oudesluis - Op zaterdag 23 september gaat de uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado samen met gipsyflamenco gitarist Manito een gepassioneerd concert geven in het sfeervolle Cultuurkerkje in Oudesluis.

Met temperamentvolle zang en virtuoos snarenwerk wordt de luisteraar meegenomen naar een wereld vol weemoed, passie en hartstocht. Men waant zich in een Spaanse feria deze avond.

Mónica en Manito stonden op 2 augustus 2015 voor het eerst samen op de planken. Het bleek een gouden combinatie. Muzikaal vullen ze elkaar perfect aan. Mónica voelt zich als een vis in het water als Manito haar begeleidt. Hij weet met zijn vurige gitaarspel haar stem naar een hoger plan te tillen. Een liveoptreden van dit tweetal is altijd puur, vol overtuiging en emotie.

Mónica Coronado zingt met heldere stem haar verhalen die ze verzameld en beleefd heeft in haar zwervend bestaan als muzikant. Bij sommige nummers speelt zij ook gitaar. Haar muziek is golvend, warm, ritmisch en optimistisch van toon.

Manito bespeelt de Spaanse gitaar met grote gedrevenheid Zijn spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’

Het concert is helemaal akoestisch.  De aanvang is 20.30:  entree is twaalf euro. Reserveren via www.cultuurkerkje.nl of telefonisch 0223-531593.

Wat is Afrit71 Schagen Vandaag Den Helder Vandaag Hollands Kroon Vandaag