Altijd op de hoogte van het nieuws uit de regio

Tribute Night volledig in het teken van disco

0

Regio Schagen - De Tribute Night op zaterdag 4 november in de grote zaal van Igesz staat in het teken van disco.

De organiserende Magnusmannen hebben opnieuw een volledig Engelse podiumbezetting, met door de wol geverfde tributebands van The Bee Gees en Michael Jackson. In de pauze en na afloop neemt dj Edwin Geels het publiek mee op een trip down memory lane met de beste discoklassiekers uit de jaren 70 en 80.

Het spetterende optreden van de Britse Queen-tributeband Rhapsody tijdens de vorige Tribute Night in maart dit jaar, heeft de Magnusmannen doen besluiten om opnieuw op de Engelse toer te gaan. De opener van de avond wordt verzorgd door Yvan Silva, een veelzijdige artiest die in de huid kruipt van Michael Jackson. In het optreden van een uur komen hits als Can you feel it, Blame it on the boogie, Billie Jean, Thriller en Beat it voorbij.

The UK Bee Gees tribute band is de hoofd-act van de avond. De 5-mansband brengt in twee sets van 45 minuten vele classics van de Brothers Gibb, natuurlijk met hoogstemmige samenzang. De drie broers hebben ruim 50 hits in Nederland gehad, dus dat wordt één feest der herkenning. Het publiek kan de heupen loswerken op songs als Nights on Broadway, Stayin’ Alive, More than a woman, Tragedy en You win again.

DJ Edwin Geels benut de pauzes op de avond én de afterparty voor het draaien van alle guilty pleasures uit de hoogtijdagen van de disco. Van The Trammps tot Patrick Hernandez, van Chic tot Earth, Wind & Fire en van Tavares tot Kool and the Gang.          

De Tribute Night op zaterdag 4 november in Igesz te Schagen begint om 20:30 uur. De zaal gaat open om 19:30 uur. Tickets kosten in de voorverkoop € 10 en op de avond zelf aan de deur € 12,50.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.magnusmannen.nl, bij de receptie van Slothotel Igesz, bij Henk Bakker Bloemen en bij de organisatieleden Roland Dwarswaard, Cock van Ham, Willem Kooijman, Wilbert Korevaar, Kees Meereboer, Martien Oom, Frank Oudmaijer, Adrie Pater en Ton Smakman.

Wat is Afrit71 Schagen Vandaag Den Helder Vandaag Hollands Kroon Vandaag