Altijd op de hoogte van het nieuws uit de regio

Iedereen is welkom bij de hobbyboet

0

Regio Groenveld - Wie er zaterdag 21 of zondag 22 oktober eens lekker op uit wil om nieuwe inspiratie op te doen voor de herfst of aankomende winterperiode, en alvast in de kerstsfeer wil komen, kan zich uitermate goed vermaken bij de Groenvelds Hobbyboet in Groenveld. 

Dit is gelegen tussen Schagen en Dirkshorn.

Hier zijn twee open dagen, waarin u zich uitermate goed kan vermaken, helemaal als je creatief bent of gewoon op zoek naar een leuke bezigheid.

Ina de Schipper laat in haar Hobbyboet allerlei verschillende mogelijkheden zien, waaronder de nieuwste techniek van Powertex en  welke workshops er nog meer worden gegeven.

Hieraan kunt u denken aan Mozaiek, vlechten met wilgentenen, Metalen frames opmaken in het groen, Poppen maken, Powertexen en nog veel meer.

Tijdens de dagen laat Ina haar nieuwe workshops zien welke weer kleurrijk zijn opgemaakt en dit alles alweer volop gericht in de kerstsfeer.

Aan de workshops kunt U individueel meedoen, maar ook met meerdere personen is natuurlijk mogelijk. Wat te denken van een personeelsuitje, vrijgezellenfeestje, of gezellig met vriendinnen even een middag of avondje lekker ontspannen bezig zijn, en het leuke is, er worden ook mannenworkshops gegeven.

Voor wie er eerst een indruk wil krijgen over wat er zoal gemaakt wordt, kan er natuurlijk eerst even gekeken worden op de site www.groenveldshobbyboet.nl

De open dagen worden gehouden op zaterdag 21 en zondag 22 oktober, beide dagen van 11.00 uur tot 16.00 uur aan de Groenveldsdijk 13 in Groenveld.

Archieffoto van Klamer Alferink

Wat is Afrit71 Schagen Vandaag Den Helder Vandaag Hollands Kroon Vandaag